Finner ikke Filbeskytter etter at jeg har oppdatert Norton for Mac

I versjon 7.4 har vi fjernet File Guard fra Norton for Mac-produktene. Vi var svært stolte over denne funksjonen og ønsker å takke alle våre Filbeskytter-brukere.

Hvis har imidlertid valgt å omdisponere ressursene våre til de nye funksjonene vi vil tilby deg i år. Vi streber alltid etter å tilby mer brukervennlige funksjoner for å beskytte ditt digitale liv. Vi er spent på å la deg se dem!

Hvis du har lagt til filer i Filbeskytter tidligere, vil ikke Filbeskytter beskytte dem lenger. Du får tilgang til disse filene på samme måte som for de andre filene på Mac-en.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121586669_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017