Mediestrømmingstjenester eller -apper fungerer ikke når jeg er tilkoblet Norton WiFi Privacy VPN

Enkelte strømmingstjenester som f.eks. Netflix, Hulu og Showtime tilbyr geografisk begrenset innhold som er utilgjengelig i bestemte regioner. Disse tjenestene blokkerer også innhold hvis de registerer et VPN-nettverk, en proxy-server eller en unblocker-tjeneste som brukes til å omgå de geografiske begrensningene.

Hvis innholdet er tilgjengelig i regionen din, må du passe på at du kobler fra Norton WiFi Privacy VPN før du begynner å bruke strømmingstjenestene eller -appene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121513457_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
Sist endret: 10/09/2017