Løse problemer med å koble til Acer Wireless WiGig (802.11ad) ProDock med Norton-installert

Som standard blokkerer Norton innkommende tilkoblinger i nettverk som er konfigurert som Offentlige. Det opprinnelige klareringsnivået for Acer Wireless ProDock er basert på den offentlige konfigurasjonen i tilkoblingen 802.11ad network connection. Du løser dette problemet ved å justere innstillingene for klareringsnivå i Norton Security. Deretter vil Acer Wireless ProDock fungere som det skal.

Endre klareringsnivået for nettverket

1. Åpne programmet Acer ProDock Wireless Manager.

2. I grensesnittet til ProDock Wireless Manager klikker du på Koble til

3. Start Norton.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Gå til vinduet Innstillinger og klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger.

6. I fanen Generelle innstillinger, under Nettverksinnstillinger, klikker du på Konfigurer ved siden av Nettverksklarering.

7. Gå til vinduet Nettverksklarering og velg AcerProDock_11ad under Klareringsnivå. Deretter endrer du klareringsnivået til Full klarering.

8. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

9. Klikk på Lukk.

10. Start Acer ProDock Wireless Manager på nytt og koble til.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121452191_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017