Meldingen «Vedlikehold av sikkerhetskopier pågår»

Dette problemet kan også skje hvis det er et serverproblem i backend. Hvis du har Internett-tilkobling og fortsatt får denne feilmeldingen når du kjører en sikkerhetskopiering, kan det skyldes vedlikeholdsproblemer i serverdelen. Vent 24 timer, og prøv på nytt. Hvis du får denne feilmeldingen i over to uker, kontakter du Norton brukerstøtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121391498_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/10/2017