Norton-produktoppgradering for Mac

Du mottar dette varselet når en ny versjon av Norton-produktet gjøres tilgjenelig av Symantec. Hvis abonnementet ditt er aktivt eller utløpt, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, fordi den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Gjør ett av følgende:

• Klikk på Oppgrader for å oppgradere Norton-produktet til nyeste versjon.

• Klikk på Påminn meg senere hvis du vil bli påminnet om produktoppgraderingen senere.

Du må ha tilgang til Internett for å kunne sjekke og oppgradere Norton-produktet til nyeste versjon.

Hva er de andre alternativene for å oppgradere Norton-produktet?

Inkluderer LiveUpdate produktoppgraderinger?

Produktoppgraderinger er forskjellig fra beskyttelsesoppdateringer som gjennomføres av LiveUpdate. Dette er hovedforskjellene:

• Ved produktoppgraderinger laster du ned og installerer en helt ny versjon av produktet.

• Beskyttelsesoppdateringer er filer som holder Norton-produktene oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien. I enkelte tilfeller inkluderer LiveUpdate mindre produktoppgraderinger.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121311265_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 09/08/2017