Aktiver eller deaktiver Automatiske oppgraderinger

Hvis abonnementet ditt er aktivt eller utløpt, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Du kan aktivere alternativet Automatiske oppgraderinger hvis du vil at Norton-produktet skal varsle deg når en ny versjon av produktet er tilgjengelig. Som standard er Automatiske oppgraderinger aktivert. Hvis du deaktiverer Automatiske oppgraderinger, vil du ikke lenger motta oppgraderingsvarsler fra Symantec.

Aktiver eller deaktiver Automatiske oppgraderinger

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Produktinnstillinger i venstre rute.

4. I raden Automatiske oppgraderinger flytter du bryteren til Av eller På.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121311249_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/12/2017