Inviter dine venner til Norton Security

Fortell vennene dine om fordelene med førsteklasses Norton-beskyttelse og gjør dem trygge ved å dele Norton Security med dem. Gjennom dette programmet vil vennene du inviterer, få et 30-dagers gratisabonnement på Norton hvis de installerer det ved å bruke invitasjonen din. Merk: Dette programmet gjelder bare for førstegangs Norton-brukere. Hvis en av vennene dine fornyer et Norton-abonnement med prøveperioden, vil de få 60 dager mer enn den vanlige abonnementsperioden pluss eventuelle gjenstående dager. Du (som inviterer) får også 60 ekstra dager, som legges til den gjeldende abonnementsperioden.

Hvis vennen din for eksempel er i den femte dagen av prøveperioden og bestemmer seg for å fornye sitt ettårige abonnement, vil vennen din få et vanlig 365-dagers abonnement, 60 ekstra dager og 25 gjenstående prøveabonnementsdager. Til sammen får de altså et 450-dagers Norton-abonnement.

Send invitasjoner til vennene dine

1. Klikk på Inviter en venn i invitasjonsvarselet.

2. Logg på med brukerinformasjonen for Norton.

3. Oppgi e-postadressen til den du vil invitere.

Godta en invitasjon og bli med i Norton

1. Klikk på invitasjonskoblingen i e-postmeldingen.

2. Klikk på fanen Opprett konto, skriv inn detaljene i registreringsskjemaet, les personvernerklæringen og opprett en konto.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Norton Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121276734_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2017