Slik fornyer du abonnementet på Norton WiFi Privacy

Når abonnementet på Norton WiFi Privacy har mindre enn sju dager igjen, eller hvis det er utløpt, vil du motta en varsling som ber deg om å fornye produktet.

Hvis Norton WiFi Privacy er en del av abonnementet på Norton Security Deluxe eller Premium, fornyes også Norton Security-produktet under fornyingsprosessen.

Forny abonnementet på Norton WiFi Privacy fra datamaskinen

1. Klikk på Forny nå i varslingsvinduet

2. På nettsiden som åpnes, logger du på med Norton-kontoen.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre fornyingsprosessen.

Forny abonnementet på Norton WiFi Privacy fra mobilenheten

1. Tapp på Abonner nå i varslingsvinduet

2. På nettsiden som åpnes, logger du på med Norton-kontoen.

3. Avhengig av enheten gjør du et av følgende for å fullføre fornyingsprosessen:

• Tapp på ABONNER i vinduet Google Play License.

• På en iOS-enhet tapper du på Kjøp for å bekreftet kjøpet i appen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121245729_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, iOS, Android
Sist endret: 03/04/2017