Sett opp Safe Search i Norton Mobile Security

Norton Safe Search viser Norton Secured-klassifisering for et nettsted i søkeresultater for å hjelpe deg med å identifisere og filtrere ut mistenkelige sider fra søkeresultatene dine.

Du må aktivere det i innstillinger for å bruke Safe Search-funksjonen. For rask tilgang til Safe Search kan du velge å opprette en snarvei for Safe Search på din hjemskjerm og legge til Norton Safe Search-linjen i systemstatusfeltet.

Sett opp Safe Search

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Trykk på den tredje pilaren nederst i hovedvinduet for å åpne skjermen Tilkoblet. Deretter trykker du på Safe Search.

3. I Safe Search -vinduet trykker du på Aktiver nederst på skjermen.

4. Sveip skjermen til høyre og deretter i Legg til en snarvei -skjermen trykker du på Legg til snarvei.

En snarvei opprettes på hjemskjermen til din enhet.

5. Sveip skjermen til høyre og deretter i Legg til en søkelinje -skjermen trykker du på Legg til søkelinje.

Norton Safe Search-linjen legges til systemstatusfeltet for rask tilgang til Safe Search.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121181030_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 06/06/2018