Norton vil fortsette å tilby beskyttelse for Windows Vista etter at Microsoft avslutter sin støtte

Microsoft har formelt kunngjort at kundestøtte for Windows Vista avvikles den 11. april 2017. Norton-produkter vil fortsette å støtte Windows Vista i overskuelig fremtid. Produkter som støttes for øyeblikket, inkluderer den nyeste versjonen av:

• Norton AntiVirus

• Norton Internet Security

• Norton 360

• Norton Security Suite

• Norton Security

Vær imidlertid oppmerksom på at et annet aspekt ved å beskytte datamaskinen, i tillegg til å kjøre de mest oppdaterte sikkerhetsproduktene, er å holde den oppdatert med de nyeste oppdateringspakkene og rettelsene for operativsystemet.

Siden Microsoft har kunngjort at de ikke lenger vil publisere oppdateringer for Windows Vista, kan disse datamaskinene bli mål for nettkriminelle, spesielt hvis nye sårbarheter oppdages i operativsystemet. Avhengig av hvilke trusler som er involvert, kan Windows Vista være utsatt for virus og risikoer som nyere Windows-versjoner ikke påvirkes av. På grunn av dette anbefaler vi på det sterkeste at du snarest oppgraderer Windows Vista-maskinen til et støttet operativsystem så fort som mulig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121103027_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/07/2017