Meldingen: «Kunne ikke kjøre fordi det utføres vedlikeholdsarbeid på din konto for lagring av sikkerhetskopier på Internett»

Dette problemet kan oppstå hvis du ikke har oppdatert til den nyeste versjonen av Norton.

Finne versjonsnummeret til Norton

1. Start Norton.

2. Klikk på Hjelp øverst til høyre i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. Gå til vinduet Hjelpesenter og klikk på Om under Generell informasjon.

Noter deg versjonen til Norton-produktet. Den vises i formatet: 22.x.x.xx

Avhengig av produktversjonen gjør du ett av følgende:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121026853_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017