Meldingen «Utilstrekkelig lagringsplass tilgjengelig»

Denne meldingen indikerer at din Android-enhet er i ferd med å gå tom for lagringsplass. Avinstaller uønskede programmer eller slett noen uønskede filer som gamle bilder, lyd- eller videofiler, før du avinstallerer Norton-programmet igjen.

TRINN 1

Slett appdata og hurtigbuffer

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger, og så går du til Application Manager eller Apper -innstillinger.

2. Fra listen over apper velger du appen du vil rense.

3. Trykk Slett data, og trykk så på Slett hurtigbuffer.

TRINN 2

Avinstaller uønskede apper

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger, og så går du til Application Manager eller Apper -innstillinger.

2. Fra listen over apper velger du appen du vil avinstallere og trykk så på Avinstaller.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere appen helt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121025865_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 31/05/2017