Melding: «Du har ingen enheter»

Du kan motta denne feilmeldingen når du logger på Google Play-nettsiden med en annen Google-konto enn den som brukes av Android-enheten din. Pass på at du logger på med riktig Google-konto.

Du kan også starte Google Play Store-appen på din Android-enhet for å søke etter og laste ned ditt Norton-program.

Denne feilmeldingen kan også vises hvis din Android-enheten ikke oppfyller systemkravene. Se systemkravene for programmet du vil laste ned på Norton-appens Play Store-side eller på Norton-nettsiden.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121025756_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 31/05/2017