Melding: «Vi har oppdaget en inkompatibel versjon av Norton-produktet ...» når jeg installerer Norton-produktet for Mac fra tjenesteleverandøren

For å løse dette problemet avinstallerer du Norton-produktet som for øyeblikket er installert på din Mac, og installerer deretter Norton-produktet fra mappen Nedlastinger.

TRINN 1

Avinstaller Norton-produktet

1. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. I vinduet Programmer finner du Norton-produkt, og drar det til søppelkurven.

4. Kontrollklikk på Søppelkurv -ikonet i dock, og klikk så på Tøm søppelkurv.

TRINN 2

Installer Norton-produktet

1. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger.

3. Finn og åpne mappen Installer Norton-produkt.

4. Finn og dobbeltklikk Installer Norton-produktfilen.

5. Når du ser meldingen «Installer Norton-produkt lastes et program ned fra Internett", klikk Åpne for å fortsette.

6. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

7. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v121013498_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 16/03/2017