Gjør Norton datamaskinen tregere?

Vi vet hvor frustrerende det kan være når datamaskinen blir tregere og enkle oppgaver tar en evighet å fullføre. Noen brukere føler at datamaskinytelsen blir dårligere etter at de har installert Norton. Dette var kanskje sant for noen år siden, men i dag gjør ikke Norton datamaskinen tregere. Vi har tatt hensyn til disse kommentarene og har strømlinjeformet Norton-programvaren for å levere førsteklasses beskyttelse uten at det går ut over ytelsen. Uavhengige tester rangerer nå Norton som en av de minst ressurskrevende sikkerhetsproduktene på markedet. Norton fikk faktisk nettopp den høyeste ytelsesrangeringen av alle utviklere av programvare for Internett-sikkerhet i tester utført av PassMark Software.

Norton kan også forbedre datamaskinens hastighet med ytelsesstyringsverktøy som gjør unna hverdagslige oppgaver på et blunk.

Trenger du eksperthjelp med å forbedre datamaskinytelsen eller løse andre vanlige datamaskinproblemer? Abonner på Norton Ultimate Help Desk for å få omfattende og rimelig støtte når du trenger det.

Lær mer

Video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120813372_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/07/2017