Jeg kan ikke logge på Norton WiFi Privacy-appen på iPhone eller iPad etter at jeg oppdaterer den

Du må avinstallere og gjeninstallere Norton WiFi Privacy-appen for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton WiFi Privacy

1. På hjemskjermen trykker og holder du inne ikonet Norton WiFi Privacy til det rister.

2. I øvre venstre hjørne av appikonet trykker du på X.

3. Trykk på Slett for å bekrefte.

4. Start enheten på nytt.

TRINN 2

Last ned og installer Norton WiFi Privacy

1. Start App Store på iOS-enheten din.

2. Søk etter 'Norton WiFi Privacy' og så velger du Norton WiFi Privacy VPN -appen fra søkeresultatene.

3. Trykk på Hent, og deretter trykker du på Installer.

4. Når nedlastingen er ferdig, fra hjemmeskjermen, trykker du på Norton WiFi Privacy -ikonet for å starte appen.

5. Les Bruksvilkår og Personvernerklæring, og trykk så på Godta og fortsett.

6. Nederst på Norton WiFi Privacy-appskjermen trykker du Jeg har allerede et abonnement.

7. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Norton WiFi Privacy er nå aktivert og klart for bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120808915_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 17/02/2017