Norton WiFi Privacy

Når du bruker en usikker trådløs tilkobling, kan Internett-leverandøren (ISP) og nettsteder se sensitive detaljer slik som din plassering, chatter og e-poster. Du er sårbar mot hackere som vil overvåke eller stjele informasjonen din. Norton WiFi Privacy oppretter et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer sensitive data. Det gjør at du kan bruke et offentlig nettverk, slik som Internett, på en sikker måte.

Norton WiFi Privacy gir deg tilgang til alle favorittprogrammene dine fra hvor som helst i verden - akkurat som når du er hjemme. Du kan surfe anonymt og unngå at du blir sporet av bedrifter eller kriminelle.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v120542238_norton_wifi_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 19/01/2017