Meldingen «Norton WiFi Privacy kjører allerede» eller «Økt tidsavbrutt»

For å løse dette problemet avslutter du Norton WiFi Privacy-prosessen som kjører i bakgrunnen, og deretter sletter du den gamle kontoinfofilen manuelt.

TRINN 1

Avslutt Norton WiFi Privacy-prosessen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

taskmgr

3. I fanen Prosesser velger du Norton WiFi Privacy.exe, og deretter klikker du på Avslutt prosess.

4. Klikk Avslutt prosess for å bekrefte.

TRINN 2

Slett kontoinfo manuelt

1. Trykk på Windows + E -tastene for å åpne Windows Explorer.

2. Bla til følgende mappe i Windows Explorer -vinduet:

C:\ProgramData\NWPService

3. Høyreklikk account_info.se, og klikk så på Slett.

Etter at du sletter kontoinfo starter du Norton WiFi Privacy og logger på med Norton-kontoen igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120292272_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/08/2017