Meldingen «Oppdatering mislyktes, tidligere versjon av Norton WiFi Privacy har blitt installert»

For å løse dette problemet avslutter du Norton WiFi Privacy-prosessen og laster ned og installerer den nyeste versjonen av Norton WiFi Privacy.

TRINN 1

Avslutt Norton WiFi Privacy-prosessen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

taskmgr

3. I fanen Prosesser velger du Norton WiFi Privacy.exe, og deretter klikker du på Avslutt prosess.

4. Klikk Avslutt prosess for å bekrefte.

TRINN 2

Last ned Norton

1. Logg inn på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til siden Abonnementer og velg Norton WiFi Privacy. Deretter klikker du Last ned.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel om å åpne den nedlastede filen, klikk Kjør for å fortsette.

7. Klikk Neste for å starte installasjonen.

8. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg samtykker.

9. Når installeringen er avsluttet, klikker du på Avslutt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120292241_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/09/2017