Meldingen «Ingen Internett-tilkobling» når jeg er tilkoblet Norton WiFi Privacy VPN

Du løser problemet ved å lukke alle programmer og starte maskinen på nytt.

Hvis problemet fortsetter selv etter at du har startet datamaskinen på nytt (hvis du bruker Windows 7 eller 8), slår du av alternativet Beskyttet modus i innstillingene for Internet Explorer.

Slå av Beskyttet modus i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Gå til Verktøy -menyen og klikk på Alternativer for Internett.

3. I fanen Sikkerhet fjerner du avmerkingen Aktiver beskyttet modus.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

5. Lukk alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120292210_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/08/2017