Meldingen «Norton WiFi Privacy krever at Norton WiFi Privacy-tjenesten kjører»

Dette problemet kan oppstå hvis Norton WiFi Privacy-tjenesten som kreves for å koble til Norton WiFi Privacy VPN, ikke kjører eller er avbrutt.

Du løser problemet ved å lukke alle programmer og starte maskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer, starter du Norton WiFi Privacy-tjenesten på nytt manuelt.

Start Norton WiFi Privacy-tjenesten på nytt

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

3. I vinduet Tjenester ruller du ned listen for å finne Norton WiFi Privacy-tjenesten.

4. Høyreklikk Norton WiFi Privacy-tjenesten, og klikk Stopp.

5. Høyreklikk Norton WiFi Privacy-tjenesten igjen, og klikk Start.

Nå kan du starte Norton WiFi Privacy og koble til Norton WiFi Privacy VPN.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120292148_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/08/2017