Meldingen «TAP-driver» eller «Usignert driver»

Du må avinstallere TAP-driver og installere Norton WiFi Privacy på nytt for å løse dette problemet

TRINN 1

Avinstaller TAP-driver

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I Enhetsadministrator -vinduet, dobbeltklikker du på Nettverksadaptere for å utvide det.

4. Høyreklikk TAP-Windows Adapter V9, og velg Egenskaper.

Hvis du ikke kan finne TAP-Windows Adapter V9 under Nettverksadapter fra den øverste menylinjen, klikker du Vis > Vis skjulte enheter.

5. I fanen Driver klikker du Avinstaller.

6. Klikk Slett driverprogramvaren for denne enheten, og klikk OK for å fortsette.

TRINN 2

Last ned Norton

1. Logg inn på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til siden Abonnementer og velg Norton WiFi Privacy. Deretter klikker du Last ned.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet for Norton når nedlastingen er fullført.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel om å åpne den nedlastede filen, klikk Kjør for å fortsette.

7. Klikk Neste for å starte installasjonen.

8. Les lisensavtalen og klikk deretter på Jeg samtykker.

9. Når installeringen er avsluttet, klikker du på Avslutt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120292117_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/09/2017