Mine beskyttede enheter vises ikke riktig når jeg logger på Min Norton

Med lanseringen av den nye Min Norton-portalen for å administrere dine enheter og abonnementer, kan det være at noen brukere ser uriktige enheter vist, eller uriktig status for enheter. Den uriktige informasjonen er mer fremtredende synlig i den nylig introduserte hjemmesiden. Dette problemet forårsakes av et datasynkroniseringsproblemer som oppstod for enkelte kunder. Hvis sikkerhetsstatusen i Norton-produktet på enheten sier at du er beskyttet, kan du ignorere disse varslene.

Fjern uriktige enheter eller aktiver beskyttelse på nytt

For å oppdatere kontoen din slik at den kun viser de for øyeblikket beskyttede enhetene, med korrekt status, må du fjerne enhetene som vises uriktig og installere på nytt eller aktivere beskyttelsen på disse enhetene igjen.

1. Logg på Norton.

2. På Enheter-siden velger du enheten som du ikke bruker lenger og så klikker du på

3. Klikk på Slett enhet.

4. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet Fjern enhet.

5. Klikk på Ferdig.

6. Last ned igjen eller aktiver abonnementet på nytt på hver enhet du må beskytte for å sikre at den vises ordentlig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120288703_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 23/12/2016