Meldingen «Vi kan ikke fullføre ordren din ...» når du oppgraderer abonnementet på Norton WiFi Privacy

Dette problemet oppstår hvis du har kjøpt ditt gjeldende Norton WiFi Privacy-abonnement med én lisensiert enhet fra Norton Online Store og prøver å oppgradere produktet. For øyeblikket støtter vi ikke automatisk oppgradering av produktet ditt.

Hvis du vil oppgradere Norton WiFi Privacy-abonnementet, kontakter duNorton Support. Du kan eventuelt få tak i et annet Norton WiFi Privacy-abonnement fra AppStore eller Google Play.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v120037888_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 18/09/2017