Melding: «Du har mindre enn 2 GB minne. Det anbefales en datamaskin med minst 2 GB ...» på Mac-en

Datamaskinen må oppfylle følgende minstekrav til systemet før du kan installere Norton-produktet for Mac:

Systemkrav

• Operativsystem :

For å fremme den beste sikkerhetspraksisen i fremtiden, vil Norton Security for Mac OS X kun støtte den nyeste versjonen, samt de to foregående versjonene, av operativsystemet Mac OS X.

Maskinvare:

• Mac-datamaskin med Intel® Core 2 Duo, core i3, Core i5, core i7 eller Xeon-prosessor

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plass på harddisken

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere:

• Safari®1, 2

• Mozilla Firefox®1, 2

• Google Chrome™1

1 Som gjort tilgjengelig av Symantec under tjenesteperioden din

2 Støtter gjeldende versjon samt de nyeste store 32-biters utgivelsene

Hvis Mac-en din ikke oppfyller kravene til systemminne (RAM), anbefaler vi at du oppgraderer systemminnet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119986238_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017