Liste over blokkerte utgivere i Norton Safe Web

Liste over blokkerte utgivere i Norton Safe Web (SWBPL) er et sett med sikkerhetsrangeringer til Norton Safe Web som rangerer spesifikke nettsteder.

Tolke Norton Safe Web-rangeringer

Norton Safe Web bruker følgende sikkerhetsrangeringer for å rangere et nettsted:

• Trygg (grønt OK -ikon ved siden av søkeresultatet eller i Norton-verktøylinjen)

Norton Safe Web har analysert siden og avgjort at det er trygt å besøke nettstedet.

• Ikke testet (grått spørsmålstegn [ ? ]-ikon ved siden av søkeresultatet eller i Norton-verktøylinjen)

Norton Safe Web har ikke nok informasjon til å analysere nettstedet. Det anbefales at du ikke besøker det.

• Utrygg (rødt kors [ x ]-ikon ved siden av søkeresultatet eller i Norton-verktøylinjen)

Norton Safe Web har analysert siden og avgjort at det ikke er trygt å besøke nettstedet. Det er mulig at dette nettstedet vil prøve å installere skadelig programvare på datamaskinen.

• Forsiktig (ikon med oransje utropstegn [ ! ]-ikon ved siden av søkeresultatet eller i Norton-verktøylinjen)

Norton Safe Web har analysert dette området, og avgjort at det inneholder noen trusler som er klassifisert som irritasjonsmomenter. Nettstedet er ikke farlig, men kan installere uønskede programmer på datamaskinen uten din tillatelse.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119939706_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016