Hvordan bruker jeg søkeverktøyet?

Du kan åpne søkeverktøyet på følgende måter:

• Trykk på søkesnarveinøkkelen du har angitt. Som standard angis snarveinøkkelen som Ctrl + F og virker når Norton-produktet har fokus. Hvis du vil endre denne innstillingen, ser du Angi en søkesnarveinøkkel.

• Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på søkeikonet ().

• I oppgavelinjeområdet høyreklikker du på Norton-produktikonet og deretter på Søk.

• Gå til vinduet Norton Help Center og klikk på Søk.

Med søkeverktøyet kan du gjøre følgende:

Finne en bestemt funksjon i Norton-produktet

Skriv inn navnet på funksjonen i søkeboksen i vinduet Søk. Hvis du ikke er sikker på hva funksjonen heter, kan du skrive inn ethvert relatert nøkkelord for å se søkeforslag så du kan finne informasjonen raskere. Du kan holde musen over søkeforslagene for å se en kort forklaring av funksjonen. Du kan også endre innstillingene for en funksjon fra søkeresultatene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119843850_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017