Hvordan bruker jeg søkeverktøyet?

Du kan åpne søkeverktøyet på følgende måter:

• Trykk på søkehurtigtasten du har angitt. Som standard er hurtigtasten satt til Ctrl + F. Den fungerer bare når Norton-produktet er i fokus. Hvis du vil endre denne innstillingen, ser du Angi en søkehurtigtast.

• Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på søkeikonet ().

• Høyreklikk på Norton-produktikonet og deretter på Søk på oppgavelinjen.

• Gå til vinduet Norton Help Center og klikk på Søk.

Med søkeverktøyet kan du gjøre følgende:

Finne en bestemt funksjon i Norton-produktet

Skriv inn navnet på funksjonen i søkefeltet i vinduet Søk. Hvis du ikke er sikker på hva funksjonen heter, kan du skrive inn et vilkårlig relatert nøkkelord for å se søkeforslag så du kan finne informasjonen raskere. Du kan holde musen over søkeforslagene for å se en kort forklaring av funksjonen. Du kan også endre innstillingene for en funksjon fra søkeresultatene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119843850_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018