Administrere profilen

Med kontrollpanelet i Norton Family kan du se hva barna dine gjør med sine enheter og Internett-ressurser. Det brukes til å få tilgang til og oppdatere innstillinger for hele familien, også dine abonnementsdetaljer. Du får tilgang til kontrollpanelet ved å logge på kontoen din fra en hvilken som helst enhet med Internett-funksjonalitet. Du kan gjøre følgende oppgaver på fanen FORELDRE :

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119791615_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 06/02/2018