Norton Shopping Guarantee

Norton Shopping Guarantee gir Norton Security-kunder fordeler når de foretar et kjøp på en Norton Secured- og Guaranteed-handelsside. Når du kjøper fra en Norton Shopping Guarantee-forhandler, mottar du et Norton Shopping Guarantee-sertifikat som kan brukes for å fremsette et krav. Å registrere denne funksjon er kostnadsdfritt og er tilgjengelig for alle Norton Security-brukere.

Norton Shopping Guarantee-funksjonen er kun tilgjengelig i en begrenset tidsperiode for brukere som har aktivert Norton-verktøylinjen og har konfigurert Norton Safe Search i Google Chrome. Norton Safe Search-brukere er beskyttet med en kostnadsfri Norton Shopping Guarantee på Norton Secured og Guaranteed-kjøp.

Norton Shopping Guarantee-ikonet vises som en flis på Norton-verktøylinjen. Det vises også på Norton Safe Search-kommentarene når brukeren finner et kvalifisert Norton Shopping Guarantee-handelsnettsted.

Fordeler med Norton Shopping Guarantee

Kjøpsgaranti

Hvis en Norton Shopping Guarantee-forhandler ikke har oppfylt transaksjonsvilkårene, kan du kreve en erstatning på opptil $1000.

Klikk på Norton Shopping Guarantee-merket eller sjekk e-posten der garantien bekreftes for å stadfeste fordelsdetaljer og tilgjengelighet. Fordeler med Norton Shopping Guarantee utløper 30 dager etter produktet er kjøpt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.