Norton Shopping Guarantee

Norton Shopping Guarantee gir Norton Security-kunder fordeler når de foretar et kjøp på en Norton Secured- og Guaranteed-handelsside. Når du kjøper fra en Norton Shopping Guarantee-forhandler, mottar du et Norton Shopping Guarantee-sertifikat som kan brukes for å fremsette et krav. Å registrere denne funksjon er kostnadsdfritt og er tilgjengelig for alle Norton Security-brukere.

Norton Shopping Guarantee-funksjonen er kun tilgjengelig i en begrenset tidsperiode for brukere som har aktivert Norton-verktøylinjen og har konfigurert Norton Safe Search i Google Chrome. Norton Safe Search-brukere er beskyttet med en kostnadsfri Norton Shopping Guarantee på Norton Secured and Guaranteed-kjøp.

Ikonet for Norton Shopping Guarantee vises som en flis på Norton-verktøylinjen. Det vises også i Norton Safe Search-kommentarene når brukeren finner et nettsted som kvalifiserer for Norton Shopping Guarantee.

Fordeler med Norton Shopping Guarantee

Kjøpsgaranti

Hvis en Norton Shopping Guarantee-forhandler ikke har oppfylt transaksjonsvilkårene, kan du kreve en erstatning på opptil $1000.

Klikk på Norton Shopping Guarantee-merket eller sjekk e-posten der garantien bekreftes for å stadfeste fordelsdetaljer og tilgjengelighet. Fordelene med Norton Shopping Guarantee utløper 30 dager etter produktets kjøpsdato.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119791543_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018