Bytt kontoer i Norton Shopping Guarantee

Ved å bytte fra en Norton-konto til en annen kan flere brukere av Norton Security dra fordel av Norton Shopping Guarantee-programmet.

Bytt kontoer i Norton Shopping Guarantee

1. Klikk på Norton Shopping Guarantee-ikonet på Norton-verktøylinjen og klikk på Deaktiver.

2. Når du skal logge av Norton, åpner du produktet og klikker på Norton-e-postadressen øverst til høyre på skjermen.

Klikk på OK i dialogboksen Logg av.

3. For å logge på Norton med en ny konto, åpner du Norton og klikker på Logg på.

Følg instruksjoner på skjermen for å logge på Norton-kontoen.

4. For å aktivere Norton Shopping Guarantee for den nye kontoen, klikker du på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-verktøylinjen og klikker Aktiver.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119790981_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/03/2017