Registrer et kjøp med Norton Shopping Guarantee

For å registrere et kjøp med Norton Shopping Guarantee må du logge på Norton-kontoen. Hvis du foretar et kjøp uten å logge på Norton-kontoen, kan du registrere kjøpet manuelt ved å logge på Norton Shopping Guarantee-nettstedet.

Registrer et kjøp

1. Klikk på Norton Shopping Guarantee-ikonet på Norton-verktøylinjen og klikk på Registrer et kjøp.

2. På siden Norton Shopping Guarantee Buyer Service Center skriver du inn brukerinformasjon for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

3. På siden Garanterte transaksjoner følger du instruksjoner på skjermen for å registrere et kjøp for produktet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119790970_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017