Send inn et krav for et kjøp i Norton Shopping Guarantee

Hvis du mener at dine personlige opplysninger har blitt satt i fare mens du har foretatt et kjøp eller hvis en Norton Shopping Guarantee-forhandler ikke har oppfylt transaksjonsvilkårene, kan du sende inn et krav for kjøpet.

Send inn et krav for et kjøp

1. Klikk på Norton Shopping Guarantee-ikonet på Norton-verktøylinjen og klikk på Send inn et krav.

2. På siden Norton Shopping Guarantee Buyer Service Center skriver du inn brukerinformasjon for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

3. På siden Garanterte transaksjoner følger du instruksjoner på skjermen for å sende inn et krav for et produkt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119790943_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016