Aktivere eller deaktivere Norton Shopping Guarantee

For å aktivere Norton Shopping Guarantee bør du aktivere Norton Safe Search på Google Chrome-nettleseren. Hvis Safe Search-funksjonen er deaktivert, vil du få en melding om å aktivere Safe Search på Google Chrome-nettleseren.

Hvis du vil aktivere Norton Safe Search senere, klikker du på Minn meg på det senere. Hvis du ikke vil motta en varsling, klikker du på Ikke spør meg igjen

Aktivere Norton Shopping Guarantee

1. Klikk på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-verktøylinjen og klikk på Aktiver.

2. Logg deg på popup-meldingen klikker du Logg på.

Hvis brukeren velger å hoppe over påloggingsprosessen, vil Norton Shopping Guarantee fremdeles være aktivert. Garantiene må allikevel registreres manuelt.

3. Angi påloggingsinformasjonen for Norton-kontoen og klikk Logg på.

4. Etter pålogging mottar brukeren en melding som bekrefter at Norton Shopping Guarantee-funksjonen har blitt aktivert.

Du kan deaktivere Norton Shopping Guarantee hvis du ikke vil være kvalifisert for kjøpsgarantien. For å deaktivere Norton Shopping Guarantee fullstendig, må du deaktivere Norton Shopping Guarantee og logge deg ut av Norton. Du kan allikevel fremdeles registrere krav for tidligere kvalifiserte kjøp ved å gå til nettstedet til Norton Shopping Guarantee.

Dektivere Norton Shopping Guarantee

1. Klikk på Norton Shopping Guarantee-ikonet på Norton-verktøylinjen og klikk på Deaktiver.

2. I Er du sikker? -vinduet, klikker du på Deaktiver.

3. Klikk på Lukk i vinduet Vellykket.

For å benytte deg av fordelene til Norton Shopping Guarantee, må du registrere deg på nytt i Norton-kontoen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119790906_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017