Krav til bruk av Norton Shopping Guarantee

For å bruke Norton Shopping Guarantee, må enheten din møte følgende krav:

Støttede nettlesere

Google Chrome (støtter nåværende og de to siste hovedversjonene i 32-bit)

Krav til land og språk

Norton Shopping Guarantee er bare tilgjengelig for kunder i USA.

Safe Search-innstillinger

• Brukere må ha en Norton-konto

• Brukere må ha Norton Security-verktøylinjen installert og aktivert i Google Chrome-nettleseren

• Brukere må ha Norton Safe Search konfigurert for enten standard søk, som hjemmeside eller begge deler

Krav til Norton-konto

For å registrere et kjøp med Norton Shopping Guarantee, må du være pålogget med Norton-kontoen.

Hvis du ikke logger deg på med Norton-kontoen, vises et vindu Kjøp funnet hver gang et kjøp utføres på en nettside til en forhandler med Norton Shopping Guarantee.

Hvis du ikke logger deg på med Norton-kontoen når du foretar et kjøp på et nettsted til en forhandler med Norton Shopping Guarantee, må du logge deg på nettstedet Norton Shopping Guarantee og manuelt registrere kjøpet for å kunne motta fordelene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119790872_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017