Fjerne varianter av skadeprogrammene Kotver og CoinMiner fra datamaskinen

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du fjerner truslene Trojan.Kotver, JS CoinMiner og PUA.JS CoinMiner fra datamaskinen.

Før du begynner

• Du må være logget på administratorkontoen og alle andre brukere må være logget av for at verktøyet skal fungere som det skal. Hvis du velger «Kjør som administrator», blir ikke reparasjonen fullstendig.

• Avhengig av Windows-versjonen, last ned 32-biters eller 64-biters kompatibel versjon av verktøyet.

Hvis du vil finne ut hvilken Windows-versjon du har, leser du Microsofts kunnskapsbaseartikkel.

• Før du kjører reparasjonsverktøyet, er det viktig å gi filen et nytt og tilfeldig navn. Hvis du ikke gir reparasjonsverktøyet gitt navn, kan Trojan.Kotver avslutte prosessen og verktøyet vil ikke virke.

Last ned og kjør verktøyet

1. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, velger du ett av følgende.

2. Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

3. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

4. Lukk alle åpne programmer.

5. Gi verktøyet det nye navnet TILFELDIG NAVN.exe

6. Dobbeltklikk på .exe-filen med det nye navnet TILFELDIG NAVN .

7. Klikk på Jeg godtar.

8. Klikk på Start.

Verktøyet kjører og fjerner trusselen fra datamaskinen. Hvis verktøyet ikke fjerner trusselen, må du fjerne den manuelt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119650544_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/11/2017