Fjerne Trojan.Kotver fra datamaskinen

Denne artikkelen gir informasjon om hvordan man fjerner Trojan.Kotver-trusselen fra datamaskinen.

Før du begynner

• Du må være logget på administratorkontoen og alle andre brukere må være logget av for at verktøyet skal fungere som det skal. Velger du «Kjør som administrator» blir ikke reparasjonen fullstendig.

• Avhengig av Windows-versjonen, last ned 32-biters eller 64-biters kompatibel versjon av verktøyet.

For å finne ut din Windows-versjon, les Microsofts kunnskapsbaseartikkel.

• Før du kjører reparasjonsverktøyet er det viktig å gi filen et nytt og tilfeldig navn. Hvis du ikke gir reparasjonsverktøyet gitt navn, kan Trojan.Kotver avslutte prosessen og verktøyet vil ikke virke.

Last ned og kjør verktøyet

1. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, velger du ett av følgende.

2. Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

3. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du Ctrl + J.

4. Lukk alle åpne programmer.

5. Gi verktøyet det nye navnet TILFELDIG NAVN.exe

6. Dobbeltklikk på .exe-filen med det nye navnet TILFELDIG NAVN .

7. Klikk på Jeg godtar.

8. Klikk på Start.

Verktøyet kjører og fjerner trusselen fra datamaskinen. Hvis verktøyet ikke fjerner trusselen, må du fjerne den manuelt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119650544_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/09/2017