Fjerne varianter av skadeprogrammet Kotver fra datamaskinen

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du fjerner Trojan.Kotver-trusselen fra datamaskinen.

Manuell fjerning av trusselen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter.

cmd

3. Skriv inn følgende for å ødelegge prosesstreet til explorer.exe.

• taskkill /im explorer.exe /f

• taskkill /im regsvr32.exe /f

4. Trykk på tastene Ctrl + Alt + Delete.

5. Klikk på Start oppgaveadministrator.

6. I vinduet Windows oppgaveadministrator, klikk på Fil og klikk så på Ny oppgave (Kjør ...).

7. I vinduet Opprett ny oppgave skriver du explorer.exe og klikker på OK.

8. Naviger til følgende plasseringer og slett Kotver-filene.

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Local\(alphanumeric folder name)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\(alphanumeric folder name)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\(alphanumeric name.lnk)

9. Start datamaskinen på nytt.

10. Start Norton.

11. Klikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet.

12. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på Start.

13. Klikk på Fullfør når søket er fullført.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119650544
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/04/2020