Melding: «Beklager, men vi kan ikke installere Norton-produktet. Du må ha minst 200 MB ledig lagringsplass ...» på Mac-en

Denne feilen kan skje hvis det ikke er nok lagringsplass på Mac-en til å installere Norton-produktet.

Gjør følgende for å få tilbake diskplass på Mac-en din:

TRINN 1

Slett uønskede filer

1. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger.

3. Velg og dra gamle og uønskede nedlastinger og installasjonsfiler med .dmg eller .pkg-utvidelser til Søppel.

Du kan også slette filmer, TV-programmer, musikk og bilder som tar opp stor lagringsplass.

TRINN 2

Avinstaller uønskede programmer

1. Avslutt alle programmer.

2. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. På menylinjen klikker du på > Programmer.

4. Dra det valgte programmet du vil avinstallere til Søppel -ikonet.

5. Hvis du ser en forespørsel om administratorpassord, skriver du inn administratorpassordet og klikker på OK for å bekrefte.

TRINN 3

Tøm søppelkurven

1. I dock klikker du på Søppel -ikonet.

2. Fra menyen Finder velger du Tøm søppelkurv.

TRINN 4

Slett bruker og hurtigbuffer

1. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. I menylinjen klikker du på > Gå til mappe.

3. Skriv inn følgende:

~/Library/Caches

4. Slett filene og mappene som tar opp mest plass.

5. I menylinjen klikker du på > Gå til mappe.

/Library/Caches

6. Slett filene eller mappene som tar opp mest plass.

TRINN 5

Slett Safari hurtigbuffer

1. Start Safari.

2. Fra menylinjen klikker du på Safari > Innstillinger.

3. I fanen Personvern klikker du på Fjern alle nettsidedata.

4. Klikk på Fjern nå for å bekrefte.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119602475_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017