Meldingen «Usikker Wi-Fi oppdaget»

Ditt Norton-produkt har nå en ny funksjon for å informere deg om ditt Wi-Fi-nettverk er sikret. Når enheten din kobler til et Wi-Fi-nettverk, ser ditt Norton-produkt automatisk etter krypteringsnivået som brukes av Wi-Fi-nettverket, og varsler deg hvis det er usikkert.

De fleste offentlige Wi-Fi-nettverk bruker vanligvis 'WEP' åpen godkjenning som er usikker. Denne typen kryptering har mange sikkerhetsfeil som kan føre til at dine personlige opplysninger, som nettverkstrafikken, blir sett. Hjemmenettverket ditt kan også flagges som usikret hvis krypteringstypen er satt til 'WEP'.

For forbedret sikkerhet anbefaler vi at du velger 'WPA2' som krypteringstype for ditt nettverk, som er den sikreste tilgjengelige krypteringstypen. For mer informasjon om hvordan du endrer krypteringstype, se hjelpedokumentasjonen for ruteren, eller kontakt ruterens produsent.

Hvis du ofte bruker offentlige Wi-Fi-berøringspunkter, eller åpne trådløse nettverk, anbefaler vi at du prøver Norton WiFi Privacy. Norton WiFi Privacy er et VPN - eller virtuelt privat nettverk - som beskytter dataene du sender og mottar når du er på et offentlig trådløst nettverk. Nå kan du koble til på en sikker og privat måte med PC-en, Mac-en eller mobilenheten din hvor du enn befinner deg. Lær mer om Norton WiFi Privacy.

Hvis du ikke blir varslet igjen om det usikre Wi-Fi-nettverket, klikker du i varselvinduet på Ikke påminn meg.

Bruke offentlig Wi-Fi?

Offentlig Wi-Fi finner man på steder som flyplasser, kafeer, kjøpesentre og restauranter, og gir deg gratis tilgang til Internett. Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, finnes det risiko med å bruke slike nettverk.

Hold din informasjon skjult fra nysgjerrige øyne med et virtuelt privat nettverk (VPN), som Norton WiFi Privacy.

Lær mer Se video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119368797_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows, iOS
Sist endret: 10/09/2017