Løse brannmurproblemet hvis det ikke løses når du klikker på Løs nå

For å løse dette problemet, slå på brannmuren manuelt. Hvis problemet fortsetter etter at du har startet datamaskinen på nytt, må du avinstallere og installere Norton på nytt. Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall for å avinstallere Norton.

TRINN 1

Slik slår du på brannmuren manuelt

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. I fanen Generelle innstillinger, ved siden av Smart brannmur , klikk på glidebryteren for å slå den På.

5. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

6. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119297858
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/11/2019