Løse problemer med Norton når du ser meldingen «Du er risikoutsatt» i produktvinduet

Denne meldingen utløses ikke nødvendigvis av trusler. Norton kan vise denne meldingen i følgende situasjoner:

• Hvis én eller flere av sikkerhetsfunksjonene som f.eks. Auto-Protect, brannmur eller SONAR er deaktivert.

• Hvis definisjonene ikke er oppdaterte.

• Hvis ikke rutinemessig søk er utført.

• Hvis abonnementet er utløpt. I dette tilfellet er også de fleste sikkerhetsfunksjonene deaktivert.

Når du ser dette varselet i produktet, klikker du på Reparer nå.

Avhengig av sikkerhetsstatusen til datamaskinen, vil Norton forsøke å slå på funksjonen som er deaktivert, eller prøve å oppdatere definisjonene, eller kjøre et søk. Hvis abonnementet ditt er utløpt, blir du bedt om å fornye abonnementet.

Hvis ikke Norton kan løse problemet med funksjonen, eller ikke kan kjøre LiveUpdate eller et søk, vil du eventuelt se en annen feil i vinduet Reparer nå. Avhengig av hvilken funksjon som ikke ble gjennomført eller problemet du ser, velger du ett av følgende:

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se andre brukeres løsninger for Norton-feilmeldingen «Du er risikoutsatt» på Norton-fellesskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119294825_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/04/2018