Meldingen «Du er risikoutsatt»

Norton-beskyttelsen din kan vise denne meldingen:

  • Hvis én eller flere av sikkerhetsfunksjonene som f.eks. Auto-Protect, brannmur eller SONAR har blitt slått av

  • Hvis ikke definisjonene er oppdatert

  • Hvis ikke rutinemessig søk har blitt gjennomført

  • Abonnementet er utløpt. I dette tilfellet vil også de fleste sikkerhetsfunksjonene være avaktivert

Når du ser dette varselet i produktet, klikker du på Rett dette nå.

Avhengig av sikkerhetsstatusen til datamaskinen, vil Norton forsøke å slå på funksjonen som er deaktivert, eller prøve å oppdatere definisjonene, eller kjøre et søk. Hvis abonnementet ditt er utløpt, blir du bedt om å fornye abonnementet.

Hvis ikke Norton kan rette problemet med funksjonen, eller ikke kan kjøre LiveUpdate eller et søk, kan du se en annen feil i vinduet Rett dette nå. Avhengig av hvilken funksjon som ikke ble gjennomført eller problemet du ser, velger du ett av følgende:

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119294825_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/08/2017