Meldingen «Vi har fjernet Norton WiFi Privacy fra ordren din»

Dette problemet kan oppstå hvis du allerede har kjøpt Norton WiFi Privacy-abonnement med din nåværende Norton-konto. Du kan kun ha ett abonnement med Norton WiFi Privacy knyttet til Norton-kontoen din.

Hvis du vil kjøpe et annet Norton WiFi Privacy-abonnement, bruker du en annen Norton-konto eller oppretter en ny Norton-konto for å kjøpe.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119281336_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS, Windows, Android, Mac
Sist endret: 07/08/2017