Meldingen «Inkompatibel programvare: Denne versjonen av Norton-produktet er ikke kompatibel med denne versjonen av macOS...» på macOS 10.12

Du løser dette problemet ved å kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles, og deretter laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton.

TRINN 1

Kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip-filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

TRINN 2

Installer Norton

Hvis du har fått tak i Norton fra tjenesteleverandøren, må du logge på tjenesteleverandørens nettsted for å laste ned Norton. Du kan også klikke på nedlastingskoblingen i e-postmeldingen du mottok fra tjenesteleverandøren da du registrerte deg for Norton-tjenesten.

1. Last ned Nortons installasjonsverktøy:

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

Diskbildet er montert.

3. Dobbeltklikk på ikonet til Norton-installasjonsprogrammet.

4. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

5. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

6. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119128123_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017