Meldingen «Kunne ikke kommunisere med Norton Internet Security» på Mac-en

Du må avinstallere og installere Norton på nytt for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. I mappen Programmer åpner du undermappen Symantec Solutions. Deretter dobbeltklikker du på Symantec Uninstaller.

2. I vinduet Avinstaller Symantec-produkter merker du av i boksen ved siden av Norton-programmet du vil avinstallere.

3. Klikk på Avinstaller.

4. Bekreft at du vil slette produktet.

5. I Autentisering -vinduet skriver du inn administratornavn og passord, og klikker på OK.

6. I vinduet som viser listen over slettede elementer, klikker du på Lukk.

7. Klikk på Start på nytt.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119120867_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 14/08/2017