Meldingen «Forsikre deg om at du har konfigurert sikkerhetskopieringsinnstillingene dine før du kjører en sikkerhetskopiering»

Etter at du har oppgradert til den nyeste versjonen av Norton 360 eller Norton Security (versjon 22.8.x.x), vil alternativet for å bruke den optiske stasjonen (CD/DVD) til å sikkerhetskopiere dataene dine fra Norton ikke lenger være tilgjengelig. Du kan imidlertid fortsatt gjenopprette tidligere sikkerhetskopierte filer fra en CD eller en DVD.

Hvis du vil vite navnet og versjonsnummeret på produktet ditt, kan du lese Finne navnet og versjonen til Norton-produktet.

Dette problemet oppstår når du har angitt målplasseringen for sikkerhetskopiering til å være CD- eller DVD-stasjonen din og siden kjører sikkerhetskopiering. Du kan løse dette problemet ved å endre mål for sikkerhetskopi.

Endre mål for sikkerhetskopi

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Innstillinger for sikkerhetskopiering under Detaljerte innstillinger.

4. I Innstillinger for sikkerhetskopiering -vinduet, ved siden av Administrer sikkerhetskopiering, klikk på Konfigurer.

5. I vinduet Administrere sikkerhetskopisett, i kategorien Hvor, under Mål, velger du en alternativ plassering.

6. Klikk på Lagre endringer, og klikk så på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v119117168_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017