Meldingen «Det er oppdaget mistenkelig nettverksaktivitet»

Denne meldingen vises når en fil uten en gyldig digital signatur prøver å få tilgang til Internett fra datamaskinen. En gyldig digital signatur er en autentiseringsmetode der ektheten av en fil er validert. Dette varselet utløses basert på Norton Insight-vurdering av filen. For å vite mer, kan du lese om Norton Insight

Slå av varsling for en spesifikk fil

• I Brannmurvarsel vinduet, velger du Ikke spør meg igjen, og klikker på OK

Slå av varsling for alle filer

Hvis du ønsker å slå av brannmurvarsel for alle filer med ugyldige digitale signaturer, må du endre brannmurinnstillingene. Endre brannmurinnstillingene kun hvis du er sikker på filen(es) autentisitet.

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. Avansert programstyring kategorien, ved siden av Programmer med lav risiko, flytter du glidebryteren til Tillat

5. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119031243_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/03/2018