Beskytt flere enheter med Norton-abonnementet ditt

Du kan eventuelt installere Norton på flere PC-er, Mac-er eller mobilenheter uten ekstra kostnader, basert på abonnementet ditt. Finn antall tilgjengelige seter med ditt abonnement for å se om du kan utvide Norton-beskyttelse til flere enheter.

Finn antall lisensierte enheter som er tilgjengelige med abonnementet

1. Logg på Norton.

2. På siden Mitt abonnement velger du abonnementet ditt.

Du kan vise hvor mange lisensierte enheter som er tilgjengelig for installasjon under navnet på abonnementsplanen.

Hvis flere lisensierte enheter er tilgjengelige, kan du installere Norton på flere enheter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118869637
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 29/05/2019