Meldingen «Beklager, men installeringsprogrammet er enten defekt eller mangler viktige ressurser ...» på Mac-en

Du retter dette problemet ved å kjøre RemoveSymantecMacFiles-verktøyet og siden installere Norton-produktet på nytt.

TRINN 1

Last ned og kjør verktøyet RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip-filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

9. Lukk alle programmene, og start deretter Mac-en på nytt.

TRINN 2

Last ned og installer Norton-produktet

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118846004_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017