Melding

Norton gir deg en meldingstjeneste i sanntid, som lar deg se meldinger basert på Norton-tjenesten din. Du kan bruke koblingen Melding i Norton-produktets hovedvindu for å vise meldingene. Meldingene du mottar kan være:

• Informasjon i forhold til Norton-kontoen din

• Tilgjengelige nye oppdateringer

• Informasjon i forhold til abonnementet ditt

• Påminnelser om utløpende abonnement

• Siste informasjon om trusler

• Informasjon om hvordan du vil bli beskyttet mot nye trusler

• Spesialtilbud og kampanjer

Norton viser antall uleste meldinger ved siden av Melding -koblingen i hovedvinduet. I noen tilfeller varsler Norton deg om å se meldinger. Du mottar kun meldinger når du er tilkoblet Internett.

Se meldinger:

1. Åpne Norton-produktet.

2. Klikk på Melding i hovedvinduet.

3. I vinduet Melding klikker du på den relevante meldingen.

Slett meldinger:

1. Åpne Norton-produktet.

2. Klikk på Melding i hovedvinduet.

3. I vinduet Melding velger du relevante meldinger og klikker på slette-ikonet. Hvis du vil slette flere meldinger, kan du bruke Shift-click eller Command-click for å markere flere meldinger, og deretter klikke på Slett-ikonet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118764931_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 13/12/2017