Melding

Norton gir deg en meldingstjeneste i sanntid, som lar deg se meldinger basert på Norton-tjenesten din. Du kan bruke koblingen Melding i Norton-produktets hovedvindu for å vise meldingene. Meldingene du mottar kan være:

• Informasjon i forhold til Norton-kontoen din

• Tilgjengelige nye oppdateringer

• Informasjon i forhold til abonnementet ditt

• Påminnelser om utløpende abonnement

• Siste informasjon om trusler

• Informasjon om hvordan du vil bli beskyttet mot nye trusler

• Spesialtilbud og kampanjer

Norton viser antall uleste meldinger ved siden av Melding -koblingen i hovedvinduet. I noen tilfeller varsler Norton deg om å se meldinger. Du mottar kun meldinger når du er tilkoblet Internett.

Se meldinger:

1. Åpne Norton-produktet.

2. Klikk på Melding i hovedvinduet.

3. I vinduet Melding klikker du på den relevante meldingen.

Slett meldinger:

1. Åpne Norton-produktet.

2. Klikk på Melding i hovedvinduet.

3. I vinduet Melding velger du relevante meldinger og klikker på slette-ikonet. For å slette flere meldinger kan du bruke Shift-klikk eller Kommando-klikk for å velge flere meldinger, og klikk på slette-ikonet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118764931_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017